• slika5

  • slika9

Zbog epidemiološke situacije ne rade se preventivni pregledi i cijepljenja

Poštovani roditelji,

Kako bismo, u vrijeme trajanja pandemije, zaštitili zdravu populaciju djece i mladih u Službi za školsku i sveučilišnu medicinu ne rade sa preventivni pregledi i cijepljenja.
Sistematski pregledi djece prije upisa u prvi razred osnovne škole odgađaju se također do daljnjega. Molimo roditelje koji su dobili uputstva o potrebnoj dokumentaciji za pregled, da isto ne obavljaju sada, i to će se obavljati kada se za to steknu uvjeti, prije samih pregleda.

O početku rada ambulanti obavijestiti ćemo Vas kada se postignu uvjeti za redovan rad.

>> PREUZIMITE OBAVIJEST SLUŽBE ZA ŠKOLSKU I SVEUČILIŠNU MEDICINU

min zdr  who m   hzjz log  hczjz   nzl  smzgrb  zhmsmz log   obs log2

O nama

logo maliDobro došli na web stranice Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, gdje se možete na primjeren i jednostavan način informirati i dobiti odgovore na različita pitanja koja Vas zanimaju. više...

Pravo na pristup informacijama

informac mPravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija uređeni su i ostvaruju se sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama i Zakonu o izmjenama i dopunama zakona o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine", broj 25/13 i 85/15). više...

Pitajte nas...

kontakt mPoštovani posjetitlji,

vrlo rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje vezano za neku od naših usluga. Slobodno nam se obratite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 044/567-163.

Izrada: BIT centar, obrt za racunalno programiranje